2017-02-23 214 views
2017年2月14日晚上 7點, 跟男朋友吃晚飯過情人節. 本來人男友提議食韓式BBQ放題.  不過, 我想吃新派泰國餐. 選擇了亞泰廚房. 位置都算易搵, 在公和堂旁. 我們選擇了卡位. 他們有好大平幕電視,  環境好舒適.  黑色玻璃餐檯好靚, 神秘感及浪漫.   全場食品有85折優惠, 好抵!男友叫左椰青, 好香甜! 他不停地刮椰肉食!正 第一道菜, 泰式生菜包 因我唔係好食得太辣, 叫左小辣. 生菜好脆, 肉粒炒得好爽口.第二道菜, 沙律,  必定要試. 柚子夠凍, 有脆果仁, 好香口. .第二道菜, 燒牛仔骨, 燒得好好味, 超好味!!.第四道菜 , 泰式燒大蝦, 蝦身肉好爽. 好香口蝦膏. 好好好味, 一定要試. .第五道菜泰式炒金邊粉 用煎蛋包住飯, 巧靚. 一定要試! 好味! .我們食得好開心..  謝謝!!
2017年2月14日晚上 7點, 跟男朋友吃晚飯

男友叫左椰青, 好香甜! 他不停地刮椰肉食!正

第二道菜, 燒牛仔骨, 燒得好好味, 超好味!!

我們食得好開心..  謝謝!!
燒牛仔骨
燒大蝦
柚子蝦沙律
泰式炒金邊粉
2017-02-14
Waiting Time
1 Minutes (Dine In)
$275 (Dinner)
Celebration
Valentine's Day