2021-09-24 93 views
上環一向都幾多隱蔽小店 呢日上吓斜路搵咗一間街名相同既cafe呢日天氣幾熱吓 搵個位抖下 見到佢有CBD smooth 打滑咗香蕉同奶 味道天然 飲品質地令到飲完之後都幾有飽到感 而佢就叫咗杯coffee tonic 味道清新 飲落夠哂醒神好耐無食肉桂卷 一直好鐘意肉桂既味道 所以叫咗個Cinnmbon Bun肉桂卷充滿肉桂既香甜味 加上上面灑咗啲黃糖粒 幾惹味 而Cardamon 荳蔻卷 今次係一個新嘗試 店員介紹呢個卷仲加咗黑椒點綴另外仲食到加咗檸檬 個配搭都幾新鮮 另外我哋叫咗個朱古力波 外圍俾被椰絲包住 味道上都帶咗啲新衝擊俾我哋

• Cinnamon bun