2016-06-27 836 views
UCC又係沙田開番,呢晚出開沙田搵嘢食就一於試下開咗係一期七樓,星期六晩,用apps 攞枱,等咗45mins 左右Sunshine Yellow,HKD46呢款係近期大熱嘅冷壓果汁,據說話保留到嘅維他命多D,樓下超市都有得賣,價錢好似差不多,但呢度現場整,感覺好似再新鮮D咁。至於味道,嗯,其實冇咩特別感覺。Costa Rica,HKD56(好似係)可以選擇用咩咖啡豆、咩煮法、咩色杯。因為坐係吧枱,見住佢煮咖啡,由咖啡豆磨粉,再放落去煮,係幾特別。咖啡呢,佢嘅介紹係好仔細,品咖啡的門外漢好似我咁,可以睇住佢嘅介紹黎選擇。菠菜三文魚意粉,HKD91白汁底,就咁睇係足料的,即整完上碟,仲係熱的。味道正常,係D三文魚肉口感有D奇怪雜菇薄餅,HKD82好味,菇冇草青味,多菇多芝士順帶一提,同行友人盛讚侍應,見隻飲水杯污糟咗,未出聲已經幫佢換咗。
UCC又係沙田開番,呢晚出開沙田搵嘢食就一於試下
Sunshine Yellow,HKD46
Costa Rica,HKD56(好似係)

菠菜三文魚意粉,HKD91
雜菇薄餅,HKD82

好味,
菇冇草青味,多菇多芝士

2016-06-25
Waiting Time
45 Minutes (Dine In)
$180 (Dinner)