2024-04-17 29 views
有人病咗話想食麵,我就諗起好耐冇去沾仔記食鯪魚球啦🤤原來佐敦沾仔記搬咗舖,而家喺廟街300號,不過都係行前多幾步啫~ 蝦籽撈麵 $41唔知係咪好耐無食,覺得好好食!! 啲蝦籽又唔會過鹹,然後想講個湯啊,甜甜地,加上D韭黃粒好鮮甜,我未試過覺得呢個湯會好飲😋😋😋 雲吞麵 (單拼) $35雲吞有蝦就大家都知,但係未食過一粒雲吞內裡蝦嘅比例係多過啲豬肉咁多🫢 呢啲傳統嘅中式麵有鹼水就一啲都唔出奇,好彩依度D鹼水味就未到苦,所以都仲可以接受。鯪魚球鮮牛米 (雙拼)$41鯪魚球大大粒好好肉地🤣 牛肉好滑,食得好開心☺️腐乳通菜 $18 正常操作,份量夠多👍🏻食咁多嘢,埋單都唔使$200😀 覺得好抵!!食食下聽到話收爐了,原來呢度19:15就last order。好彩今晚早食飯,如果夜啲嚟就冇得食啦。大家留意喔😉
有人病咗話想食麵,我就諗起好耐冇去沾仔記食鯪魚球啦🤤

蝦籽撈麵 $41
唔知係咪好耐無食,覺得好好食!!

雲吞麵 (單拼) $35

鯪魚球鮮牛米 (雙拼)$41
鯪魚球大大粒好好肉地🤣 牛肉好滑,食得好開心☺️
腐乳通菜 $18
正常操作,份量夠多👍🏻

食咁多嘢,埋單都唔使$200😀 覺得好抵!!

• 蝦籽撈麵