2022-07-01 215 views
好耐無同妹妹2⃣️個都放低小朋友一齊出去食嘢享受下Me Time🥲早幾日有咁嘅機會,我哋就去咗喺旺角嘅御滿屋日本料理食日式放題,瘋狂咁食刺身😍我哋係食最平嗰個餐,不過對於戰鬥力🈚️以前強嘅我哋,食物種類已經足夠😆刺身點咗三文魚、油甘魚、赤貝、甜蝦、大赤蝦、劍魚腩同北海道帶子。整體嚟講刺身都幾新鮮,尤其比較少有嘅劍魚腩夠曬肥美爽口,大赤蝦又真係幾大隻夠爽甜。海膽手卷細細件,兩啖食曬唔使驚太飽食唔到其他嘢😆其他熟食都唔錯,例如牛油炒粟米好夠牛油味,炸廣島蠔肥美,外脆內滑但唔會厚粉👍🏻鹽燒牛舌唔會韌,紐西蘭羊鞍大大件又唔會過肥,最特別係居然有北海道魔鬼魚天婦羅‼️我哋仲叫咗個御品鮑汁燴花膠滋補下💆🏻‍♀️件花膠都幾大舊又夠林。

1969 views

劍魚腩刺身