2024-02-15
呢間Cafe每隔一排都會想黎食返次 新一年梗係要黎食下 今次餐牌唔同左少少 多左好多新既食物同甜品 我地叫左個牛舌粒紅酒汁燴沾麵 份量都大 食落似係蕃茄汁 酸酸甜甜 牛舌好淋 沾麵好粗好長 食落偏硬身 個人覺得硬左少少仲叫左個蟹膏甲羅燒黃金蟹肉意大利粉 份量又係好大 賣相好靚 擺盤擺得好靚 意粉食落好香好濃鹹蛋黃味 好掛汁 仲有好多一條條既蟹肉 份量都唔少小食叫左個焦糖單骨雞翼 每次黎到必叫既小食 雞翼炸到金黃色 又香又夠脆 仲有好多蜜糖 甜品叫左件蛋糕 佢地既蛋糕全部都係細細件 基本上每枱都會叫返件 今次揀左件新既蛋糕 係Beans x Sulwhasoo人參蜜甜芝士慕絲蛋糕 賣相好靚 蛋糕入面係意大利軟芝士慕絲 人參蜜糖啫喱同埋雲呢拿海綿蛋糕 食落甜甜地 但又唔算係好甜 幾清新 但好似冇乜芝士味整體黎講 餐牌多選擇 食物好味 價錢合理 值得一試
整體黎講 餐牌多選擇 食物好味 價錢合理 值得一試