2024-09-07 364 views
✨ 今日朋友帶我到中環食lunch, 餐廳位於中環最熱鬧的皇后大道中,高格局設計,落地大玻璃,舒適環境享受午餐。***** ***** ***** ***** ***** 我哋點了兩個lunch set🫕菠菜湯配意大利乳酪鮮甜可口、加入乳酪幾有新鮮感。吞拿魚藜麥沙律🥗健康嘅前菜,吞拿魚藜麥使開胃。米蘭燉飯配烤意大利豬肉腸🍚燉飯口感唔錯、軟硬適中的,豬肉腸切粒混入燉飯當中。地中海緹魚醬意粉配大蝦及魷魚🦑🦐每啖意粉都掛上醬汁,淡淡的咸香味,加上新鮮大蝦同魷魚,同朋友食到食唔到口。Misty Forest 🥃這是凍的,面層可可味cream非常吸引,咖啡屬於nutty, 超級濃香但容易入口。餐廳位置在商廈大堂位置,地下廣告牌唔當眼,好難察覺,所以屬於中環隱世餐廳,值得推薦。

***** ***** ***** ***** *****

我哋點了兩個lunch set

🫕菠菜湯配意大利乳酪
鮮甜可口、加入乳酪幾有新鮮感。

吞拿魚藜麥沙律🥗
健康嘅前菜,吞拿魚藜麥使開胃。

米蘭燉飯配烤意大利豬肉腸🍚
燉飯口感唔錯、軟硬適中的,豬肉腸切粒混入燉飯當中。

地中海緹魚醬意粉配大蝦及魷魚🦑🦐

Misty Forest 🥃