2019-06-01 57 views
今日放lunch既時候 忽然之間好想食返一盅兩件🍤但係附近又冇酒樓 所以就即刻去搵晚市都有點心供應既餐廳😻點知就俾我搵到係上水既譽小館😽一坐低見到張點心超多選擇😍有齊曬基本蝦餃燒賣 仲有啲fusion😗我地叫左七款野食 最特別就係黑松露帶子餃🥟黑松露味帶出曬大大粒帶子既鮮味真係好正😈個底仲有少少蝦膠😳一個點心試到咁多真係滿足曬三個願望👾另外最好食既就係招牌既譽小館蝦餃皇👅一上到枱見到真係大大粒🤣個皮仲要薄薄地襯埋入面好多隻蝦既蝦滑😚超滿足☺食完鹹既就要食返個甜既🥳本身已經好鍾意食雙皮奶 所以叫左個順德雙皮奶試下🥛一食落口有啲薑味🥰不過完全唔難入口😌連我唔食薑既都覺得超正😏總括而言呢間譽小館係原全拍得住酒樓質素既餐廳😍之後我都會再encore😎

最特別就係黑松露帶子餃🥟