2010-08-18
我都係睇到頭條日報介紹話佢地有香檳雪糕 覺得勁得意 所以同朋友游完船河就去揾呢間野 點之一揾就揾到啦 係遠處己經見到一堆人係門口 我又迫埋一份 原來仲可以試味 雖然好多人但個女仔都好有耐性咁比我試左好多味 無黑我面同吹我買香檳原來係雪皅來的,真係好清新,有啲甜甜既酒味 好冰涼 我仲試左柚子 都係雪皅 個女仔話水果味除左留連都係雪皅 會LIGHT啲同健康啲我見到有車厘子 我未食過有車厘子雪糕所以就試埋啦 點知佢同我講話個車厘子好難食唔好試啦 我真係笑左出黎 我未見過啲人咁誠實架 個女仔話因為啲水果味完部都係有水果打出黎無加糖漿的 所以如果買的車厘子唔甜 成TIN都唔會好味 結果真係如佢所講無MUD味 哈哈 佢仲教GELATO最好既配搭係一隻CREAM味一隻雪皅最係我Choose左朱古力同檸檬朱古力同食緊一block朱古力無分別 超級濃 但同檸檬一齊食又唔會"漏"個檸檬真係酦到傻 但唔係chemical個種口感 係真係好似飲緊檸檬汁其實仲有好多味想試但見人多費事煩人 下次再食過
香檳原來係雪皅來的,真係好清新,有啲甜甜既酒味 好冰涼
我見到有車厘子 我未食過有車厘子雪糕所以就試埋啦
點知佢同我講話個車厘子好難食唔好試啦 我真係笑左出黎