2024-03-01
朋友大推銅鑼灣嘅<強小亭>好好食,我今日都要自私食🤩一入去好似去咗日本🗾紅色配木系裝修,好靚⛩️特選A5和牛燒肉配涮涮鍋set好豐富✨我先飲啖昆布湯,入口嘅時候,滋味好濃郁,令人回味無窮!真係令人舒服到冇得頂😳煮牛肉配西京醬,呢道前菜真係出色❗️牛肉煮得剛剛好,肉質鮮嫩多汁,再配上香濃嘅西京醬,真係一絕!食落去,口感好滑順,味道又鮮美👌仲有茶碗蒸,單純又清新🌀茶碗蒸裡面有蛋、肉同蔬菜,蛋質軟綿綿,肉嘅鮮味同蔬菜嘅清甜完全融合埋一齊,Good👍🏻最令人期待👀就係佢哋嘅特選A5和牛燒肉配涮涮鍋,佢哋用咗臂腰肉蓋、肉眼、前上腿腱同腹脅肉🥩火鍋湯底熱辣辣,將和牛片涮熟,肉質鮮嫩多汁,入口即化,香氣四溢!味道更加豐富,真係食到停唔到口😍總括而言,今餐真係太出色!每一道菜都有獨特嘅風味,食材新鮮,味道鮮美,服務亦好到冇得頂👍
特選A5和牛燒肉配涮涮鍋set好豐富✨我先飲啖