難得有時間去觀塘me time 下,當然搵間舒服🥰嘅餐廳去食啦。上網搵到呢間Times coffee,怕太受歡迎,所以就預約,上到去其實都唔算好多人。-一入到門口以為會即刻有店員,點知原來呢度只係見到有一位店員係度處理緊外賣嘅單。所以一入到去其實係自己搵位坐,社恐表示好尷尬🙈。可能因為店員忙於處理外賣單,就冇時間去拎QR code俾我掃,需要我主動去問先有🥲。-今次叫咗蟹肉蟹棒明太子意粉($138),感覺真係好足料,啖啖蟹肉同埋明太子😋。雖然食蟹肉嘅時候都會發現到有少少骨碎,但我覺得都可以接受嘅。我覺得份量係足夠同埋個意粉醬係好夠😍~-另外,我加多$20叫杯紅柚冰茶,少甜少冰,但其實都唔係好少冰,甜度岩岩好,值得一讚😆雖然店員唔得閒理我,但係點餐埋單時都好有禮貌👍🏻

雖然店員唔得閒理我,但係點餐埋單時都好有禮貌👍🏻
2024-05-22
$200 (Lunch)
  • 蟹肉蟹棒明太子意粉