呢間餐廳十分之出名!朋友強烈推薦!食過都讚好👍🏻所以今次同友人去開尖沙咀就試吓啦!😆餐廳採用100%澳洲和牛制成的漢堡扒,特別之處係要用鐵板上面的熱石自己煎黎食既!食幾多煎幾多,慢慢食唔會怕太生或太熟,全程自己控制!兩個人去食可以揀二人套餐。我選擇了一個兩人套餐(Ver.4)+菠蘿煙肉🥓和牛漢堡扒(中)+芝士蛋蒜和牛漢堡扒(中)+芝士泡豚丼飯+西柚特飲+啤酒🍻除了以上仲有沙律🥗和味噌湯!煎漢堡扒的時間可以整自己想吃的份量去煎,幾厚幾薄都得,再放上熱石出面「炸」一聲!等5-10秒就可以食啦!唔好擺太耐!食既時候可以隨自己喜好沾醬油、鹽或伴泡菜一起吃,真係好好味😋📍福岡漢堡扒 (厚福街) (尖沙咀)地址:尖沙咀厚福街11號地下A號舖

兩個人去食可以揀二人套餐。
我選擇了一個兩人套餐(Ver.4)
+菠蘿煙肉🥓和牛漢堡扒(中)
+芝士蛋蒜和牛漢堡扒(中)
+芝士泡豚丼飯
+西柚特飲
+啤酒🍻
除了以上仲有沙律🥗和味噌湯!

📍福岡漢堡扒 (厚福街) (尖沙咀)
地址:尖沙咀厚福街11號地下A號舖
  • 菠蘿煙肉和牛漢堡扒