2024-09-09 562 views
香港大學站附近一向都好嘢食特別係對住石塘咀堅尼地城一帶海邊經常都吸引唔少人前來打卡或者遊覽今日去到一間西餐廳真係有假日放鬆的感覺加上整體環境好舒服 令你真正在假日放鬆一進店就好多烘焙產品光線同埋假植物,亦都令到個環境更加之舒服今日叫了三個主菜食物份量都比較大份 牛肉丸意大利粉意大利粉係有一種比較幼身都吸咗比較多蕃茄醬 另外要讚吓佢嘅肉丸 應該係自家製嘅手打肉丸真係幾好食,而且彈牙青蘆荀意大利飯意大利飯可能一般比較膩嘅感覺特別係如果係忌廉意大利飯 但今次嘅青蘆筍意大利飯就有一種清新嘅感覺 掉了那種飽滯感 而且亦都比較健康 但仍然keep到意大利飯粒咬口半隻香烤澳洲走地雞配香蒜薯條個烤雞燒得好香肉仍然很滑表面的皮脆 切落去嘅瞬間仲聽到聲音 個醃料令到隻雞好香薯條方面亦都見到餐廳嘅心思,將蒜粒加埋上去令到個味道更加之香如果朋友想去堅城或香港大學一帶我會推薦佢地去下 特別hea 下好舒服
香港大學站附近一向都好嘢食
特別係對住石塘咀堅尼地城一帶海邊
經常都吸引唔少人前來打卡或者遊覽

今日去到一間西餐廳
真係有假日放鬆的感覺
加上整體環境好舒服 令你真正在假日放鬆
一進店就好多烘焙產品
光線同埋假植物,亦都令到個環境更加之舒服

今日叫了三個主菜
食物份量都比較大份