冬天必食嘅係咩?梗係打邊爐🥰!平時想打邊爐又懶嘅我哋,當然係出街食啦🥳,同老公啱啱搬咗去火炭,見到呢間我哋平時食開嘅相馬火鍋,竟然有分店!正!一入去已經即刻拎定幾枝嘢飲,準備開餐🤩1️⃣海鮮❗️打頭陣嘅必定係食海鮮,呢到啲海鮮真係正呀❗️因為夠晒新鮮,種類又多👍🏻2️⃣優質豚肉接住落嚟,就係食豚肉啦,呢到嘅豚肉又真係優質🤣肉質好軟腍呀。3️⃣ 美國特選牛肩胛呢個係最多人推介,都係套餐嘅必食之一。佢啲牛嘅香味又真係好突出,仲要切到好薄,好快就食得。4️⃣優質雞腿肉雞腿肉嘅肉質都好鮮嫩,仲要係肥美厚肉。今次叫咗嘅湯底就係中華辣湯👍🏻個湯底冇乜味精,飲落係真係有好香嘅辣味,好啱打邊爐。
一入去已經即刻拎定幾枝嘢飲,準備開餐🤩
1️⃣海鮮❗️
2️⃣優質豚肉

3️⃣ 美國特選牛肩胛

4️⃣優質雞腿肉
雞腿肉嘅肉質都好鮮嫩,仲要係肥美厚肉。