2007-07-13 65 views
依間o野會員先可以食, 今次因為同事farewell有人請先可以去食, 真係好開心呢, 食o左好多o野, 所以只可以記下特別的.醉雞: ok好食, 雞好嫩, 花雕味也很足馬蹄蘭: 好有趣的一味,雖然唔係超好食; 佢好似有好多菜, 馬蹄, 豆腐乾的碎粒, 味道特別糖心蛋: 有好濃的煙"分"味, 糖心流出來真係好正, 我的最愛蝦球with蝦仁: 平日食酒家的蝦球係唔想食因為覺得好滯, 但佢今次個蝦球係混合o左菜的, 表面都比較乾身, 所以好好味呢; 蝦仁都好味唔會"梅"蟹炒年糕: d蟹肉好滑, 好好味ar, 但因為儀器的問題只食o左一件, 反而食o左好多年糕, 因為佢有哂蟹的精華, 而且好"煙un", 我的最愛again松子魚: 外脆內軟, 好香口, 個汁又係好好味, 酸酸地又有蕃茄粒, 正最差的反而係我最期待的甜品, 桂花釀丸子, 丸子似係年糕細粒&甜版, 桂花味太勁又好多桂花, 真頭有酸味tim, 真可惜, 簡單的豆沙窩餅都會滿足到我依個甜品怪ar, 可惜....
醉雞: ok好食, 雞好嫩, 花雕味也很足