2013-08-31 255 views
之前一路都去食過幾次一路都覺得唔錯 不過不失咁!諗住再去下啦 點知就黎料喇 好過份!!!其實之前食過沙律已經知道not good 所以特登無叫到 諗住叫返d意粉食啦!!!!!!!!我自己過一碟意粉 一黎到個樣ok 但一食完全係勁淡 我未試過食d野食到咁淡 我真係唔知有咩可以加 所以我就好自然咁問佢拎多一個汁 係咁等都等唔到 叫左幾次先黎跟住喇 到我個fd 佢食牛扒 正常牛扒都要點汁嫁啦 點知d汁佢俾得超小 根本唔夠點 咁咪問佢拎囉 好正常姐 我去好高級既餐廳食人地都會俾嫁啦!!!點知我一問佢就話無 咁我當然好正常地就問點解點知佢話加左一個就無得再加要就加$10 我當堂呆哂下 你當自己係咩呀$10一個汁 個d服務態度仲要無極差 真係一路食一路憤怒 認真我有俾錢黎食嫁咩服務態度呀食完一肚火簡直係一間呃人既餐廳特登俾小d汁你等你俾$10佢 叫多一個汁
之前一路都去食過幾次一路都覺得唔錯 不過不失咁!

諗住再去下啦 點知就黎料喇 好過份!!!

我自己過一碟意粉 一黎到個樣ok 但一食

點知佢話加左一個就無得再加