2019-12-05
今日黎呢間餐廳主要係打咭入門口已經係漫花筒的夢幻世界一間好食又可以打咭嘅好勝地點影都靚天花版七彩繽紛呢~ 好有溫暖感~D餐具靚到呢,同餐廳風格非常配合~台上面有個萬花筒,可以懷念下,細個時我都有個萬花筒呀~ 萬花筒入面個世界真係好靚,今日黎到呢間餐廳感受到現場環境氣氛,好正~每人有一杯清水,餐廳選用的杯,令到每杯水變成了不同的顏色,很吸睛呢~慢煮糓飼180日安格斯牛肩胛超嫩滑 我鐘意D牛生生地,好食D,不錯,慢煮方式使肉質天嫩滑又有保留到肉味,水準之上。特別推介限量供應嘅潘朵拉盒子紅桑子蛋白撻上,蓋上了半圓形糖膠罩,需要敲碎外層糖先可食用呢~好似好好玩~ 紅桑子蛋白撻上有士多啤梨,仲有金箔,更顯高級仲有杯屬於我嘅飲品富士山的雲端-藍橙雲呢拿牛奶藍色是藍橙糖漿,白色是雲呢拿鮮奶,自己把2款混合之後,就變成了富士山。雲呢拿牛奶的粉藍色效果完全係我嘅顏色,無酒精且甜度適中,推介。#omghk#omg#漫花燈火#大角咀#奧運站
入門口已經係漫花筒的夢幻世界
一間好食又可以打咭嘅好勝地
點影都靚
天花版七彩繽紛呢~ 好有溫暖感~
D餐具靚到呢,同餐廳風格非常配合~
慢煮糓飼180日安格斯牛肩胛
超嫩滑
特別推介限量供應嘅潘朵拉盒子
好似好好玩~
紅桑子蛋白撻上有士多啤梨,仲有金箔,更顯高級
仲有杯屬於我嘅飲品
富士山的雲端-藍橙雲呢拿牛奶