2022-07-10 655 views
星期日行開大館附近,想搵間啱食嘅店食午餐,剛好朋友想食素,就揀左 Pop vegan。店員好有禮貌,野食種類都多,不過得兩個人就一客 pasta + 一個 wrap 好了。野飲就無叫到,散叫始終覺得有點貴,例如汽水或茶要$32、果汁$58、mocktail $68 等等揀左 signature 之一嘅Teriyaki Tofu Soba Noodle 同 Veg Chicken Wrap。兩款都好好味。前者好啱夏天食,Soba 係涼的而豆腐同南瓜係熱的,麵入面仲有幼豆角、青瓜條同大量紫菜絲,好清新,又大份,好食!後者又係好大碟,一條卷對切配沙律菜同薯條,個卷裡面有炒過嘅素雞同南瓜條,仲有醬汁,完全唔乾,個皮亦烤得好好,唔會覺得好厚粉咁。沙律菜又新鮮,薯條都唔錯。店員會不時行埋黎加水,完全都唔駛叫,服務態度一流!如果下次再多啲時間同朋友搵個地方食野兼傾計,再試埋啲野飲先~
店員會不時行埋黎加水,完全都唔駛叫,服務態度一流!
2022-07-10
$174 (Lunch)
  • Soba  Noodle
  • Vegan  Chicken  Wrap