2022-08-14
因為我哋見佢哋就嚟結束營業,所以同朋友想過嚟支持一下素食餐廳,我自己都係第一次嚟呢度🙏🏻睇完Menu之後,因為我哋本身要等朋友,所以都晏咗少少先點餐,我哋怕小朋友會肚餓,所以淨係點咗一個飯先,同佢地講其他嘢呀我哋一陣再點。朋友到咗之後我哋再點Pizza同埋薯條點知Pizza同薯條到咗先,個飯都未到😅個飯應該差唔多20分鐘前叫咗,因為我哋主要原因係怕小朋友肚餓,所以先早啲嗌。咁有乜理由個飯仲遲過,20分鐘後嗌嘅Pizza同薯條呢?除非服務員冇幫我哋落到個飯,我哋問佢嘅時候仲要話到咗就會放上嚟。。。就係因為個飯超耐所以先問,完全冇落單5分鐘10分鐘就吹你嘅意思😅😅😅黑松露薯條都幾好食,但係四季Pizza就真係唔係好掂。。。個飯都正正常常最後佢哋話4:00要我哋離開,其實我哋已經企晒喺度等小朋友去買廁所就走,點知個服務員熄晒全店嘅燈😅好似想趕我哋走咁?大佬而家唔係賴死唔走,我哋已經其實喺度過咗兩三分鐘有另外一個服務員過嚟即刻開返晒啲燈本身真係因為你哋就嚟結束營業所以幫襯下,支持下素食餐廳,點知服務質素咁差,真係俾錢買難受🥲希望你哋重開會有所改進
朋友到咗之後我哋再點Pizza同埋薯條
過咗兩三分鐘有另外一個服務員過嚟即刻開返晒啲燈