2024-05-09 4073 views
食物其實好食的。我地幾個人原本想叫住幾個餸食住先,唔夠再叫多d,畢竟而家搞環保嘛!免做"大嘥鬼”。但有女侍應落單落到一半,未講完就走開左,嫌我地諗太耐,要我地諗好先講(??)你就日日係度返工,餐牌倒轉背都得啫,我住老練咁遠,跨區搭車黎你度食野,諗住d人話米芝蓮餐廳,咁你落住幾個菜先,或者推介一下都得卦?然後有另外一d侍應見我地無食物過黎落單,今次我地識喇,叫齊晒,仲講明已經有人寫過單,不過唔知有無落到,請求check下。不過有d都係黎左2次,我地都好誠實表示已經食左。點知俾一開始個侍應走埋黎鬧,話點解要重複落單?!(因為你未落齊,又唔願意聆聽,又唔願意同你d同事溝通囉)最後餐廳都好好,有幫忙調整返個下單情況同有收據確認。只係覺得有d可惜,身為第一次幫襯嘅客人就俾人鬧。洗手間係後巷,衛生都有待改善,(雖然用者們都有責任。)
食物其實好食的。
2024-05-09
Type of Meal