我外賣叫Oreo朱古力留心梳乎厘,平時叫其他甜品舖梳乎厘外賣都係會變到塔晒,但係呢一間嘢完全冇,同佢啲相真係完全一模一樣, 超好食🤣🤣🤣我都再叫咗一個Oreo朱古力窩夫,窩夫就冇疏乎厘咁甜,但係都好好食,適合啲唔鍾意太甜嘅人食😚可惜嘅係上面兩個係分開兩次叫,而呢一間店兩次都俾錯雪糕我第一次叫嘅窩夫我見佢寫明左係朱古力雪糕我就冇特登註明要咩味雪糕,然後佢竟然俾咗芒果味雪糕我🤔🤔第二叫嘅梳乎厘我已經特登註明左要Oreo雪糕,但係佢俾咗雲呢拿味我🤦🏻‍♀️🤦🏻‍♀️,反正我就好疑惑如果佢冇晒Oreo味雪糕點解唔聯絡我先?好在因為佢個雪糕係另外攞杯裝俾我,所以都冇影響原先嘅窩夫或者梳乎厘嘅味🤔🤔野飲方面我淨係試咗蜜桃靜岡烏龍茶叫咗半糖,所以味道淡淡地,啱啱好可以攞嚟解膩依間嘅熱食e.g. 章魚燒、煙肉大阪燒、唐楊炸雞都勁好食😋。
可惜嘅係上面兩個係分開兩次叫,而呢一間店兩次都俾錯雪糕我

2021-07-30
Waiting Time
30 Minutes (Delivery)
$100 (Last Night Supper)
  • Oreo朱古力留心梳乎厘班戟
  • 關西章魚燒