2022-08-22
今日同哥哥岀街做最後暑假衝刺🤣👋🏻去咗形點I個一田睇,再入去@fastgourmethk 食lunch❤️因為俾牛角包吸引咗🤣卡樂B唔知由幾時開始鐘意咗牛角包❤️龍蝦湯流心牛角包呢個真心推薦!哥哥話勁好食😋鬆脆牛頭角加上香濃龍蝦湯,原來佢話食一啖,結果食大半😨❤️慢煮三文魚忌廉意粉哥哥想食卡邦尼意粉,但因為冇,所以嗌個忌廉意粉🍝俾佢。個三文魚好香!❤️黑松露慢煮流心蛋意粉真係估佢唔到,set lunch賣$88!原本嗌黎自己食,因為唔知呀仔食唔食到松露味…結果我個意粉同佢對調🤣佢食得晒一碟真係好食!個意粉好熱,即刻搞個蛋漿,掛係意粉到好creamy好好食!性價比超高❤️白桃芝味特飲+$25特飲,好正!啲芝士同白桃攪勻之後隻色好靚💖同埋芝士味唔會蓋過白桃味!我好鐘意桃汁架🤣🤪❤️ crème brûlée Set +$28咋!好耐都冇食過😭😭😭好幸福嘅感覺🧚🏻♀️🙂❤️ cheesecake我同哥哥原本都以為係一件切餅,原來佢係用個杯仔裝住😋佢一個人仔都食咗半個甜品🍮真係好好食!不過食得太多野🤣好飽,哥哥今日比平時食多咗好多野😂環境呢度地方好光猛氣氛好好👍🏻好岩傾偈!不過真係好彩淨係帶哥哥黎🤣唔好破壞
❤️龍蝦湯流心牛角包
❤️慢煮三文魚忌廉意粉
❤️黑松露慢煮流心蛋意粉
❤️白桃芝味特飲
❤️ crème brûlée
❤️ cheesecake
呢度地方好光猛氣氛好好👍🏻好岩傾偈!
不過真係好彩淨係帶哥哥黎🤣唔好破壞氣氛~哥哥話坐得好舒服下次帶爸爸黎食!