2019-09-22 70 views
由細識到大嘅朋友難得返港探至親,梗係要見面聚吓啦🥰所以我帶咗佢食我認為最最最新鮮好味嘅餐廳😁😁做哂資料搜集...仲預早book定位...呢間餐廳出名勁新鮮,即叫即做,唔係做好半準備嘅食肆,真心比個Like👍🏼我哋叫咗個活龍蝦套餐:龍蝦刺身🦞龍蝦湯🦞燴龍蝦意粉🦞🍝🤤🤤🤤同埋巴馬火腿帶子多士,再叫多10隻生蠔添🤭SOUTH AFRICA ROCK,CHILE MONTT,LAMBERT NO.2,FINE DE CLAIRE,MAJESTIC No.1!仲有Surf clam,Hokkaido ark shell添!侍應好耐心地介紹每款生蠔,由淡味食到濃味要順次序...而我最鍾意就係MAJESTIC No.1已經咁肥美,真係唔敢想像No.0 會係幾大同幾Rich!全部冷盤都超新鮮,特別係龍蝦刺身,真係冇得頂!食過呢間會返唔到轉頭🤭🤤🤤🤤,其他酒店buffet蠔bar都完全冇得比!龍蝦湯帶辣,好特别👍🏼巴馬火腿帶子多士,好驚喜👍🏼中間加左果醬,估唔到感覺好清新,咁夾!未埋單我已經開始諗定下次再黎要食啲咩😆😆用餐完畢佢哋仲好細心關心客人口味同食物質素評價...好有熱誠嘅餐廳,難怪成晚都坐滿客啦
龍蝦湯帶辣,好特别👍🏼
未埋單我已經開始諗定下次再黎要食啲咩😆😆用餐完畢佢哋仲好細心關心客人口味同食物質素評價...好有熱誠嘅餐廳,難怪成晚都坐滿客啦💯下次幫襯除咗蠔,仲想試埋Lobster seafood pot😋😋
  • 龍蝦刺身
  • 北海道赤貝