自從上次去咗間Cafe之後,男朋友鍾意左去玩board game同埋食飯🥰。今次間Cafe範圍都幾大,枱與枱之間相隔都遠遠地,幾乾淨🤟🏻。唔太餓,嗌左一份主食、一份小食、一杯飲品。流心雞蛋多士口配煙三文魚 $52我既食法係上面個層就撈蛋黃食,下面個層就夾煙三文魚食😍。又幾好食喎,上面個層充滿沙律醬(仲要係燒過既沙律醬)。幾大份,我食唔晒😂。煙三放魚份量都多。整體都唔錯,不過唔食沙律醬人士要避免嗌。自家製芝士肉醬千層麵 $138上枱嘅時候熱辣辣,個肉醬有鮮茄味之餘肉醬份量都唔少😛。除咗千層麵外,仲有超多超多薯蓉。薯蓉好好食,好滑,無乜顆粒,好正🥺。薯蓉比起千層麵更好食🥰。凍榛子朱古力 跟餐加$8好濃好飲,當啲冰溶咁啲既時候,個甜度岩岩好😍。相反,一上枱時飲都幾甜下😂。加$8有特飲,正!下次想試下其他飲品,其實都好多選擇🤟🏻。埋單$220(包加一)

流心雞蛋多士口配煙三文魚 $52

自家製芝士肉醬千層麵 $138

凍榛子朱古力 跟餐加$8

埋單$220(包加一)
2021-06-15
$100 (Dinner)