2022-11-29 73 views
朋友介紹話呢間係十分正宗嘅雞煲,仲有火鍋食,緊係要去試試。雖然得大概20個位,但係平日7點鐘去到已經差不多坐滿人,好彩剛剛剩返2個位俾我哋😃原來呢度叫個雞煲之後就可以有2小時任飲任食火鍋。我哋就試咗佢哋嘅少辣招牌麻痹雞煲($178/位),即係正宗重慶雞煲。連gas爐一齊上枱時,店員話只有8成熟,叫我哋煮多一陣先食就啱啱好,都幾細心👍🏻。我哋係2人份量嘅細煲,雞都唔少又好入味,有勁多洋蔥芫荽蒜頭煮,雞肉結實又勁惹味😋食完啲雞已經有七八成飽,好滿足,跟住就用返原來嘅雞煲繼續火鍋,火鍋配料選擇好多,有肉有海鮮、丸、餃子、勁多素菜菇類,仲有涼拌前菜👍🏻不過實在太飽啦,火鍋配料叫得唔多😅我仲特別加咗個手切牛頸脊($108/例牌),牛味都幾濃。醬料選擇都適中,係自助嘅。呢個價錢又有雞煲又有任食任飲嘅火鍋,抵💯
朋友介紹話呢間係十分正宗嘅雞煲,仲有火鍋食,緊係要去試試。

原來呢度叫個雞煲之後就可以有2小時任飲任食火鍋

麻痹雞煲

食完啲雞已經有七八成飽,好滿足,跟住就用返原來嘅雞煲繼續火鍋火鍋配料選擇好多,有肉有海鮮、丸、餃子、勁多素菜菇類,仲有涼拌前菜👍🏻不過實在太飽啦,火鍋配料叫得唔多😅

我仲特別加咗個手切牛頸脊($108/例牌),牛味都幾濃。

手切牛頸脊

醬料選擇都適中,係自助嘅。

呢個價錢又有雞煲又有任食任飲嘅火鍋,抵💯
$180 (Dinner)
麻痹雞煲
手切牛頸脊