2024-07-07 161 views
太耐冇嚟佐敦,而家先知原來呢度開咗間墨西哥菜🇲🇽早幾日早收工,經過見到成個裝修格調都好啱feel☺️又可以坐喺度望住出面彌敦道實現 街邊太多人與車🎵🎶我哋兩個唔係太肚餓,就叫咗每人一杯嘢飲,一個Pasta同埋一個墨西哥餡餅🥢芝士粟米肉鬆餡餅聽個名覺得好似好普通咁,但係我想講呢個我真係覺得好好食!🤤佢個餡都真係好足料,餅皮薄薄地一片,唔會覺得好漏,但係有咁多芝士又好滿足😌 同埋佢啲醬都好開胃,成個配搭好夾😍😍🥢油麻地邦尼佢啲意粉嘅名全部都好盞鬼😂我哋叫左個應該係以卡邦尼為原型嘅Pasta但係佢就變咗係用臘腸,腐乳,芝士同埋溫泉蛋一放上枱已經好香,同埋佢最特別嘅係佢個臘腸並唔係好似平時咁放落去炒,而係佢可能係有少少炸過,佢係好脆好香口個腐乳味都唔會好突兀,反而覺得好新奇🤤
太耐冇嚟佐敦,而家先知原來呢度開咗間墨西哥菜🇲🇽

早幾日早收工,經過見到成個裝修格調都好啱feel☺️
又可以坐喺度望住出面彌敦道
實現 街邊太多人與車🎵🎶

🥢芝士粟米肉鬆餡餅

🥢油麻地邦尼
佢啲意粉嘅名全部都好盞鬼😂
我哋叫左個應該係以卡邦尼為原型嘅Pasta
但係佢就變咗係用臘腸,腐乳,芝士同埋溫泉蛋
個腐乳味都唔會好突兀,反而覺得好新奇🤤