2024-10-28
黃金芝士雞煲🧀金黃色澤睇住就好吸引!雞肉上面鋪滿咗🈵🈵嘅芝士碎,芝士加熱溶化之後奶香味超濃郁!仲可以拉絲😋 雞肉鮮嫩飽滿,撈住芝士一齊食真係好滿足啊~果然芝士就係力量!🧀🧀💪🏼食完雞煲之後我哋覺得仲未滿足,就繼續加湯變成火鍋🤩 多種火鍋食材我最推介就係呢幾樣:澳洲頂級和牛封門柳🥩佈滿嘅油花同鮮嫩粉紅色嘅外表,邊個睇咗唔流口水?🤤封門柳嘅肉質軟嫩鮮美,輕輕涮幾秒就已經燙熟,牛肉吸收咗湯汁精華,令肉汁充滿咗成個口腔😍虎蝦🦐身形超巨型!差唔多同我手掌一樣咁大🙀 肉質緊緻豐腴,Q彈飽滿嘅口感一食就知好新鮮👍🏼 簡單喺鍋度碌一下就可以食,仲可以食得出虎蝦本身嘅鮮美!雜菇拼盤🍄鍾意食各種菇類嘅我點會錯過,金菇雞髀菇冬菇全都有,菌香味滿滿~😋竹笙墨魚滑🦑舖頭誠意滿滿用咗新鮮墨魚製作而成,墨魚滑口感緊實又彈牙🤤 唔愧係舖頭推薦嘅菜品之一👍🏼
澳洲頂級和牛封門柳🥩
虎蝦🦐