2017-12-10 284 views
食完個中午朋友覺得唔夠喉、我哋行咗去灣仔買雞蛋仔食、佢話開咗間有餡嘅雞蛋仔喎咁梗係去試吓啦⋯⋯本來我都已經食得好飽不過突然見到有個人點左呢個粟米紫菜味嘅雞蛋仔!見到佢整嘅時候覺得好吸引所以我都叫埋!我朋友點左綠茶朱古力咁我覺得OK啦⋯⋯一來我唔係好鍾意食朱古力二來我唔係好鍾意食甜野!所以我想講呢個粟米紫菜好好食我一大片紫菜入邊粒粒都有粟米㗎外脆內嫩!$30 咁足料我覺得抵食呀⋯⋯平時有啲$10底嘅雞蛋仔入邊粒粒都好似食空氣甘、真係寧願俾$30買!下次我想試吓呢個芝士肉鬆雖然都好多人排隊下我覺得都值!而家仲有啲回味添我係等等下嘅時候識咗個唔識嘅女人、我見佢點左呢個黃金雞蛋仔佢仲請左我食一粒!我都係覺得我個紫菜粟米好味啲!都滿足左我想試呢個黃金雞蛋仔嘅慾望因為我之前都好想點!如果呢個黃金雞蛋仔同黃金炸魚魚皮、係冇得比㗎、因為炸魚魚皮好食好多!下次想試吓佢啲夾餠!好邪惡⋯⋯唔知要做幾多運動先可以補返。
所以我想講呢個粟米紫菜好好食

我一大片紫菜入邊粒粒都有粟米㗎
外脆內嫩!$30 咁足料我覺得抵食呀⋯⋯

下次我想試吓呢個芝士肉鬆

雖然都好多人排隊下我覺得都值!而家仲有啲回味添

我都係覺得我個紫菜粟米好味啲!
都滿足左我想試呢個黃金雞蛋仔嘅慾望因為我之前都好想點!
如果呢個黃金雞蛋仔同黃金炸魚魚皮、
係冇得比㗎、因為炸魚魚皮好食好多!

下次想試吓佢啲夾餠!
好邪惡⋯⋯唔知要做幾多運動先可以補返。