2018-10-06
嘆完竹之後, 又是老友張Sir引領小弟第二次嘆權八。最佳印象是Sunny Ho 大哥親自泡製的日本ice coffee, 沒有咖啡苦味,只剩下咖啡味, 低甜的柔甜,是感覺到少女的溫甜, 事前order 不能加太多冰塊, 只有冰涼的凍, 奇怪的是更比Starbuck 和老式茶餐室的純咖啡更值得飲! 本人怕傷身不好飲咖啡,但Sunny 哥的溫柔咖啡,別有一格! 然後吃一個dinner set, 吃完之後就會分別到什麼叫做大堆頭的放題,什麼叫做權八的料理啦! 魚生帶子新鮮,鮑魚彈牙、和牛鬆化, 蒸蛋滑嫰, .......最後來一客雪糕小湯圓, 有特色!招呼貼心熟手,爽手有序,反映管理者著重團隊合作, 做到賓至如歸!有heart! 咪比多少少貼士都值得嘅!
有heart! 咪比多少少貼士都值得嘅!