Sky726

2022-07-17 109 views
想同朋友食個浪漫晚餐,就黎到sky726,比上次更加好食😋 廚師有進步!主要叫左一個魚,一個牛,一個小食,同一個甜品,埋單人均$500左右,其實佢有更加抵食既set dinner,但因為還是想叫自己想食的,最後都係無揀套餐,套餐包餐湯同飲品的,應該會飽肚好多。 講返魚我地叫左香煎海爐魚,sea bass做得唔好會有魚腥味,但佢完全無呀,加左有咸香味既豆,感覺新奇但味道夾,魚質滑嫩👍另一個主菜係安格斯西冷,大大塊,有小量根位,但正常,叫左4成熟幾好🙏🏻 喜歡佢配上蘆筍同蕃茄仔,呢兩樣都係我最愛😋 至於香草牛油蝸牛一定唔伏啦!香口,食又唔洗除殼,幾得意的,會唔夠候甜品就噱頭野黎,識著火既fireball. 帶女仔黎睇岩哂haha 中間有雪糕🍦 總括黎講,幾介紹大家黎食既,食物味道有驚喜的👍

總括黎講,幾介紹大家黎食既,食物味道有驚喜的👍