2021-10-11 130 views
依家係新開嘅,朋友介紹可以過嚟試一試,佢係喺呢個駱駝漆大廈嗰度,有去過駱駝漆大廈嘅人都知道入邊好多特色野,好靚好得意,所以平時得閒都會上嚟行吓街咁樣樣嘅。呢間感覺好有特色,招牌嗰隻公仔都好得意,最鍾意啲得意嘅嘢,所以一齊咗就即刻心心眼♥️♥️♥️♥️♥️♥️♥️♥️無骨明太子雞翼 $38$38可以食到明太子雞翼,真係都唔算貴,佢真係做到好食入邊有好多明太子,同埋真係冇骨啖啖肉非常之爽,整出嚟口味都啱啱好肉質好好食,冇骨食落去真係好爽好味呀。♥️♥️♥️♥️♥️♥️♥️臭臭香荽豚肉餃 $68呢個個名好好笑叫臭臭,所以即刻叫你試吓,原來佢係因為有好多餡料,所以味道會出啲,所以佢啲餃子隻隻都好大隻,而且痞唔係好口薄薄地,所以入邊可以包到好多嘅餡,鍾意食餃子人都鍾意食多嘅。總括嚟講呢間新開嘅餐廳,好食得來,而且又好玩,因為圖案可愛特別坐得又舒服,員工嘅服務又好好,嘢食都好有質素,性價比來講都算OK.

無骨明太子雞翼 $38

臭臭香荽豚肉餃 $68