2024-10-25 229 views
超級滿足嘅一餐法國菜🥹黑白大廚上身 這道菜完成度很高 我給合格🤣🤣🤣🌟Baked Halibut $248焗比目魚 塊皮超脆 啲魚肉勁滑喺佢下面就係一塊塊焗薯仔片 個Texture好特別 不過意外地夾 喺一堆薯仔片下面就係蜆 起碼都有十幾隻 最出色係個汁 超過creamy 再加埋綠色菠菜汁 全部一次過食好jenggggg🥹🥹🥹🌟Seared Three Yellow Chicken $198呢個係佢哋招牌 本身諗住三黃雞冇咩特別 點知連雞胸都勁滑🤩🤩🤩 個底係有咬口薏米飯 上面啲泡泡係黑松露雞湯味 超級特別!🌟生蠔半打每日都有唔同promotion 星期四嗰日係$50 三隻生蠔 即刻叫咗兩份japppp🤩🌟sparkling wine 跟住嗌咗杯氣泡酒 喺七點前仲有happy hour 先係$48咋😘😘😘hapihapi
超級滿足嘅一餐法國菜🥹
黑白大廚上身 這道菜完成度很高 我給合格🤣🤣🤣