2024-02-13 472 views
又一城一向多連鎖餐廳,咁多間最貼地又好坐就係阿參。佢價錢又唔會好似其他高檔餐廳咁貴,但又貼近food court價,至少有人serive又唔洗自己出去捧盤。.❃ 亞參去骨海南雞飯 $91呢個set配油飯,個油飯好香雞油味又滑溜,咁濃味超中意,有d驚喜。然後去骨海南雞就皮偏厚,但至少d肉都好嫩,所以整體我都好滿意。.❃馬來咖喱雞飯 $78雞肉份量唔算多,不過79蚊合理,而d咖喱汁都算幾香辣,唔錯。.❃新加坡肉骨茶 $86由於油飯好好食,所以呢個我都轉左油飯加10蚊。肉骨茶好香好濃郁,胡椒味重,而d肉骨都好稔,一咬就爛,不過我自己私心都係中意馬來西亞式果隻肉骨茶。.❃馬拉盞通菜 $33諗住咁平嘅?原來係普通烚通菜,然後側邊放一pair馬拉盞醬比你自己撈,呢個可以唔洗嗌,除非你好想食菜。.以上的set 仲可以+優惠價$39配兩款小食,我分別揀左咖央多士、炸蝦春卷、扎肉、豬肉棒。呢個可以加39蚊配小食真係太好,可以比我試埋其他野!正,仲有得加10蚊跟野飲。岩哂我!
又一城一向多連鎖餐廳,
咁多間最貼地又好坐就係阿參。
佢價錢又唔會好似其他高檔餐廳咁貴,
❃ 亞參去骨海南雞飯 $91
呢個set配油飯,個油飯好香雞油味又滑溜,
咁濃味超中意,有d驚喜。
然後去骨海南雞就皮偏厚,但至少d肉都好嫩,
所以整體我都好滿意。

❃馬來咖喱雞飯 $78
雞肉份量唔算多,不過79蚊合理,
而d咖喱汁都算幾香辣,唔錯。

❃新加坡肉骨茶 $86
由於油飯好好食,所以呢個我都轉左油飯加10蚊。
肉骨茶好香好濃郁,胡椒味重,
而d肉骨都好稔,一咬就爛,
不過我自己私心都係中意馬來西亞式果隻肉骨茶。

❃馬拉盞通菜 $33
諗住咁平嘅?