2021-12-17 450 views
這間日本菜我會形容為抵食又好食。佢嘅環境裝修正正常常,又唔會係好奢華嘅日本裝修,但係就嘢食方面令到我好鍾意特別係佢嘅帶子刺身同天婦羅前菜-香燒河鰻酢漬呢個前菜我估應該唔係好多人食過,連我都係第一次食,佢煎得好香,仲要魚味好出,平時食日本菜只會食之豆作為錢財,下次都可以叫下這個。南瓜.蝦.蕃薯天婦羅天婦羅炸得脆係基本,入面嘅蝦要炸得好食就難,首先佢嘅海蝦爽口,番薯好甜,南瓜我就本身唔係咁鍾意食,不過我朋友都話唔錯。海鰻壽司鰻魚壽司點樣做得好食?就是個魚要好食,個汁又要好食,個燒汁才是重點。帶子刺身通常帶子刺身都冇乜特別,因為通常個味道都唔會好香,不過佢都算新鮮嘅,可以一試。
前菜-香燒河鰻酢漬

南瓜.蝦.蕃薯天婦羅