2024-12-09
當晚大約八點入坐,當時大約八成滿,一入就有位坐。坐角落頭位,不過都好快落到餐。老公叫左燒春雞配薯條加甜品,我叫左crispy pork belly配沙律加避風塘雞翼。個薯條非常驚喜,好夠脆又唔油膩,好好食。其他野食都唔錯,燒春雞調味好又唔會太乾,豬腩皮真係燒得好脆,肉質又夠軟,雞翼個避風塘味調得好好,食得好滿足。唯獨係甜品細份左少少。之後食得好回味,就叫左支corona同杯mojito,mojito調得好好味道夠rich夠層次。成餐飯都好驚喜好滿足,一定有下次。*本人確認自行付費HKD475(港元四百七十五元正)作當日晚膳之用。*本人確認,當日晚膳概無使用任何優惠、試食優惠、獲提供任何用膳優惠或其他會影響本人對該餐廳的意見及印象的優惠,致使本人給予是次好評。*當晚進食前未知食品質素,故未有拍照留念。
坐角落頭位,不過都好快落到餐。
成餐飯都好驚喜好滿足,一定有下次。
*當晚進食前未知食品質素,故未有拍照留念。