2025-02-14
雖然價錢定位比較高,但我覺得真係值得!一入到去,環境好靚,燈光柔和,令人有種放鬆嘅感覺。服務員都好專業,對菜單嘅介紹都好詳細,令我更加期待。我試咗佢哋嘅牛扒,真係非常好味!牛扒煮得剛好,外面焦香,內裡嫩滑,肉質好Juicy,搭配上啲醬汁,味道真係一流!另外,西海膽意粉都係我今次嘅驚喜,意粉煮得剛好,海膽嘅味道濃郁,配上奶油醬,食落去真係好Creamy,完全唔會膩。但係不得不提嘅係佢哋嘅甜品——soufflé,真係好好食!外面金黃鬆脆,內裡卻非常鬆軟,咬落去有一種幸福感,甜味適中,完全唔會過甜,真係完美嘅收尾。雖然呢間西餐廳嘅價錢唔算平,但我覺得以呢個質素嘅食物同埋服務,實在值得一試。如果你想享受一個特別嘅晚餐,或者慶祝某個特別嘅日子,呢間西餐廳絕對唔會令你失望!下次我一定會再返嚟,試吓其他菜式!