2014-07-22 573 views
夜晚收工同幾個同事一齊食晚飯..大家一致決定去''元氣''度食.. 去到嗰陣已經差不多十點半..所以一行到去已經即刻有位.. 因為超級肚餓既關係..所以我地一坐低已經急不及待地係咁填..一次過叫左好多壽司..1.三文魚壽司: 味道一般..食落去既口感就比較乾..2.燒三文魚壽司:個人覺得最好味係呢個..可能中意食落去有少少油既感覺..3.珍寶帆立貝壽司:味道ok..食落既感覺幾鮮甜4.北寄貝沙律壽司:冇乜特別..啲紫菜唔脆... 日式炸雞:好味道!keep住一路以來既水準..食落唔會好油..岩岩好..燉蛋:味道淡左少少..啲冬菇食落冇乜味道.. 芝麻八爪魚:個醬再甜番少少就好啦.. 吞拿魚壽司&甜蝦壽司:個吞拿魚壽司味道普通..同埋唔知點解會有兩種顏色! 甜蝦壽司:味道ok..多春魚:炸多春魚比較意料之外..炸得鬆化..唔會炸到好粉..好味 另外仲叫左碗麵豉湯同埋烏冬..麵豉湯:味道方面稍為淡味..唔夠濃..濃味番少少就good啦!烏冬:烏冬ok..夠彈牙..湯底味道夠濃..唔錯唔錯!Staff方面:店員既服務態度好好..滿意:]
去到嗰陣已經差不多十點半..所以一行到去已經即刻有位..

1.三文魚壽司: 味道一般..食落去既口感就比較乾..
3.珍寶帆立貝壽司:味道ok..食落既感覺幾鮮甜

4.北寄貝沙律壽司:冇乜特別..啲紫菜唔脆...

燉蛋:味道淡左少少..啲冬菇食落冇乜味道..

芝麻八爪魚:個醬再甜番少少就好啦..

另外仲叫左碗麵豉湯同埋烏冬..
烏冬:烏冬ok..夠彈牙..湯底味道夠濃..唔錯唔錯!

Staff方面:店員既服務態度好好..滿意:]
  • 日式炸雞