2017-04-19
我地幾個同表姐補祝生日, 表妹係OPENRICE 搵到依間係葵涌既上樓CAFE, 估唔到復活節既星期日係工廠區都開~表姐叫左個 SMOKED SALMON BREAKFAST, 飲熱既LATTE.表妹叫左個COCO BIG BREAKFAST 飲凍LATTE, 表妹原來之前已經去過佢地既中環分店, 佢話依度環境RELAXING, 咖啡又唔錯, 可以係依度拎本畫簿消磨一個下午.表哥要左個 TOMATO, EGG & CHEESE PANINI, 飲熱LATTE.表哥同表姐都話依度既LATTE 唔錯.我同我老公SHARE 一個TOMATO, EGG & CHEESE PANINI, 佢飲樽裝咖啡, 我飲ICED CHOCOLATE個香草包熱辣辣,又重香草味, 又鬆軟, 加上JUICY 既蓄茄, 香滑既雞蛋, 真係出色既配搭.而我叫既ICE CHOCOLATE, 味唔夠濃, 唔夠甜老公話黎依度梗係飲咖啡啦, 佢點左支樽裝咖啡好香, 好濃郁但係我受唔到咖啡嘛
表哥同表姐都話依度既LATTE 唔錯.
我同我老公SHARE 一個TOMATO, EGG & CHEESE PANINI, 佢飲樽裝咖啡, 我飲ICED CHOCOLATE 個香草包熱辣辣,又重香草味, 又鬆軟, 加上JUICY 既蓄茄, 香滑既雞蛋, 真係出色既配搭. 而我叫既ICE CHOCOLATE, 味唔夠濃, 唔夠甜
老公話黎依度梗係飲咖啡啦, 佢點左支樽裝咖啡好香, 好濃郁 但係我受唔到咖啡嘛