2020-06-04 1191 views
忍左手好耐嘅放題,終於今日都失守🤣 皆因呢個「日山A五和牛」真係超正!😋😋😋 Signature Yakiniku 名物燒肉 (90mins)HIYAMA A5 Wagyu 每日限定不同部位,好有創意,回頭客亦有新鮮感。今次是日精選係和牛嘅後腿部位和臀部,大家所見雪花部位較多的就是臀部,口感比較軟淑,脂肪比例均勻。另外的就是後腿位置,肌肉組織發達,所以口感比較有彈性有層次。再嚟就係雞肉 & 豚肉,眼見比較多脂肪?其實燒完出嚟口感煙韌,食過東坡肉同豬手嘅朋友仔就會比較想像到啦。至於解膩聖物莫過於燒菠蘿🍍,選材好好,(當然我火候亦控制得好好🤪🤪) 所以很鮮甜! 轉下口味,我至愛日本甜薯🍠同南瓜🎃。 甜到恰到好處,口感綿密滿足~ 而飲料🥤都係放題形式,$38-$48就有, 更瘋狂嘅係酒精都係68/each,包括梅酒🍒威士忌🥃冧酒🍸白酒🥂紅酒🍷清酒🍶 ...... 簡直就係酒筲箕喜訊!另外不可不提嘅就係和牛漢堡包🍔上碟就是煎好的和牛餡料,只需將漢堡包底/面烘至薄脆程度,即可享受一件超美味的和牛漢堡包😍😍😍😍 而且份量迷你,唔會影響你食放題嘅意欲😃😃探店十分成功🌟🌟🌟🌟Btw, 歡迎我的朋友仔

日山A5和牛

和牛三文治

另外不可不提嘅就係和牛漢堡包🍔

而且份量迷你,唔會影響你食放題嘅意欲😃😃

探店十分成功🌟🌟🌟🌟

Btw, 歡迎我的朋友仔/粉絲一齊去探店:
Celebration
Valentine's Day