2018-05-03 164 views
好耐冇食過咁有質素嘅打邊爐啦,真係食得好滿足!平時都係比較喜歡清淡嘅湯底,所以就要左胡椒豬骨湯底。不得不說,真係好足料,有四隻大豬骨係入面,而餵食嘅我當然係食埋d豬骨同骨髓啦,好味道!依度嘅本地牛,聖子,同埋田雞都真係好值得讚,雖然賣相唔係好靚,但係d質素真係好高!首先,厚切嘅牛咬落好有口感,而且有濃厚嘅牛香味,真係忍唔住口一件接一件咁食。聖子好新鮮,好清甜,而且咬落好爽,完全體現到食材嘅新鮮程度!碟田雞上嚟嘅時候d肌肉仲郁緊,食落完全唔會失望,d肉好紮實,又好香,真係食完仲想繼續食。見到menu上面有比較特別 平時比較少見嘅牛胸爽,就要左一份。果然同佢個名一樣,係好爽,同埋都好香牛味,值得一試!跟住就叫左d比較家常嘅嘢,蝦滑,墨魚滑,魚皮餃果d,總嘅嚟講對依間餐廳嘅食物質素好滿意~
好耐冇食過咁有質素嘅打邊爐啦,真係食得好滿足!