2022-05-19 1065 views
2022年5月18號晚上,大約7點幾,叫咗圖中嘅幾個餸最後加咗一個西檸骨,西檸骨就沒有影相,就咁睇西檸骨係最差嘅檸檬都沒有一片,就係煎炸好嘅豬扒煎剪好一件件再回汁,就真係只有執一片檸檬都冇但叫西檸骨唔係應該好似京都骨嗰啲一粒粒嘅骨咩?呢度就好難理解乾炒牛河無一層油喺底值得一讚,河粉係用幼河粉,味道係足夠,但牛肉係冇味嘅唔似豬肉唔似牛肉嘅肉片,唔知以為係假嘅,河粉都幾香有啲似用豬油炒。炒菜正常味,沒有過老鹹淡。我唔食菜心嘅炒菜心嗰碟冇食,講唔到意見椒鹽鮮魷每一嚿椒鹽都好均勻脆漿唔算過厚同太薄,魷魚都算不過不失,美中不足是魷魚沒有芥花欠点口感豬紅入味夾不散的,但太過鹹,韭菜浸咗喺底,就超級咸🙊🙊粟米魚肚羹味道稀杰息中,但係啲魚肚有枕超級龍嘅雪氣味,唔食魚肚係冇問題嘅

我唔食菜心嘅炒菜心嗰碟冇食,講唔到意見