2022-07-16
幾個之前一齊讀master既同學好耐冇聚,今次朋友介紹去呢間尖東墨西哥🇲🇽菜,近海邊,環境好靚,真係好適合聚會傾計🥰🥰因為係工作日時間,舖裡面唔係好多客人,啱好方便我地吹下水☺️服務員態度都好好,除左有陣啲英文我地唔係聽得好清楚🫠🫠Hamachi Ceviche💰178裡面有🥑牛油果🧅洋蔥和青瓜,好fresh既味道,因為係第一道上既餸,作為開胃菜,都唔錯!Tacos AI Pastor 💰138Tacos De Barbacoa💰148Tacos Shrimp 💰158Tacos是我們的最愛了🤣🤣點了羊肉🐑,蝦🦐,豬肉🐖餡的,墨西哥菜我最鍾意tacos了!仲有一齊配既兩個🌶️醬,一個超級辣,一個比較辣哈哈哈,一齊吃好👍Griled Octopus💰488一上黎,呢個大章魚不得了🐙,佢條腿真係好吸引🤣🤣而且烤得好好,超級彈牙,好好吃,救命🆘佢配菜既菇同埋薯仔都好好吃,推薦Chicken Fajitas💰238呢道菜我只可以講,雞肉一般般,但係配菜既彩椒🫑真係好好吃🤣🤣🤣所以一定配合一齊吃先夠好味😋Duck Leg with Mole Negro💰278最後點既呢個,鴨髀飯🤣🤣不公不過Lake
Hamachi Ceviche💰178
Tacos AI Pastor 💰138
Tacos De Barbacoa💰148
Tacos Shrimp 💰158
Griled Octopus💰488
Chicken Fajitas💰238
Duck Leg with Mole Negro💰278
最後點既呢個,鴨髀飯🤣🤣不公不過
Lake Chalice the Nes💰418
The Rosada💰88
Mexican Ponche💰88
有酒飲酒,冇酒飲果汁🍹都好飲☺️☺️