2015-08-03 1723 views
入去之前見到門口個牌寫左好多規則,內容全部都係講入去free d就可以,任坐,自己要有手尾執嘢等,坐低後見到黑板同水吧木板都寫左好可愛既規則,其實都唔係咩刁難既😹😹只係不斷提我地無服務,如果要人服務就會俾人鬧,haha咁有樣好,唔好煩住啲客,又唔洗等人黎等到傻,不過受開服務既朋友如果黎就真係小心啲haha好!到嘢食,個波希米亞好好飲,好解渴既梳打,有花瓣好靚,焗螺絲粉幾好味,夠多茄汁同芝士,芝士燒大菇一開頭會有哥哥倒酒之後點火,好香,個菇入面好多料,整體性價比係合理。雖然話無服務,但其實店內哥哥好好傾好搞笑,haha無做錯事就唔會俾人話,加上因為賣postcard所以有好多嘢睇,自己唔玩postcard都會八卦下店主收到既postcard內容寫咩,又會有簿可以寫下自己心情,其實個feel唔似餐廳,似買左嘢食之後,坐低係一個好多嘢睇既地方,想點想點。中意free既朋友可以一試!
入去之前見到門口個牌寫左好多規則,
內容全部都係講入去free d就可以,
任坐,自己要有手尾執嘢等,

中意free既朋友可以一試!
$100 (Dinner)
  • 芝士燒大菇
  • 茄汁焗煙肉螺絲粉