2015-04-28 4465 views
約左幾個fd睇戲, 點知搞錯左時間, 決定搵個地方坐下! 之前係IG見到百寶利有間貓cafe, 所以就上去坐下!地方唔大, 大概有6-8 張桌, 但貓咪真係有好多, 好似有成12隻, 全部都好Q好得意, 一D都唔怕陌生人! 由於我已經食左飯, 所以只係叫左個一口西多士同水果茶! 西多士超好味, 炸得一D都唔油膩, 而且CUT得細細舊, 一啖一舊, 岩岩好! 如果可以配多個雪糕就仲正喇!!! 水果茶好fresh, 個茶壺好精緻, 下面有個火keep 住加熱! 水果同茶配搭好清新, 食完D熱氣ge一口西多 再飲番啖水果茶即刻中和番哂, 正呀!!!!
2015-03-30
Waiting Time
5 Minutes (Dine In)
$60 (Tea)
  • 水果茶
  • 一口西多士