2005-07-27
相信佢\o地一定係城內最casual dining同埋raw o既法國菜.Appetitzer:芝士沙律-即雜錦芝士碟.有emmental,一隻好似brie既芝士同埋另外一隻硬芝士. cheese lover就應該要order,否則可免.樽裝鴨肝-好好味.質地硬身過鵝肝,味道濃.伴紅酒同baugette就最好.香草焗田螺-可能係香港各餐\廳都已經做得好好,所以冇咩特別.主菜, 全部都係叫石燒:牛肉同雞肉都好嫩,有各自o既肉味.我o地仲叫o左Racelette.即熱烘芝士伴凍肉,薯仔同雜菜. 唔好見字面好似咁普通,凍肉係有風乾肉,磨菇青椒火腿同另外一種火腿.雜菜有青/黃椒,磨菇,洋蔥. 食客用一個三角形o既小兜烘熱. 好似新鮮出爐o既pizza topping.house red係2003法國紅酒. 當然冇咩character,但易入口, 亦都只不過係$46一杯, 抵.甜品叫o左hot Chocolate cake. 今次個fudge心唔係咁流, 扣o左d分.順帶一題,佢\o地有個麵包籃,係free. 叫Welcome Bread. 不過唔夠食,我o地有side order.要$35.
Appetitzer:
主菜, 全部都係叫石燒:
牛肉同雞肉都好嫩,有各自o既肉味.