2019-06-29 1665 views
哩間餐廳之前都好想嚟試吓,因為佢係一個好舊嘅建築物但係內裏裝修後變成一間餐廳。等我順序講下對呢間餐廳嘅comment:1. 餐廳入口難揾,我哋先行樓梯上一樓,然後發現唔係嗰間餐廳,再行去另一個出口,見到有電梯再上一層先到;2. 點左 carbonara 同 tenderloin , 足足等左半個鐘先有得食,但餐廳只得兩枱客,真叫人費解;3. Carbonara 味道唔錯,而且waiter即場喺你面前刨芝士;4. Tenderloin 唔掂,可能第一次食啦,唔知佢會用石板上塊扒,所以食嘅時候熟過頭,而且份量太少,只有一個拳頭咁大;5. 甜品叫左個千層酥配榛子雪糕,呢個真係好好味,其他餐廳應該食唔到。總結,如果唔係有半價我都唔會嚟試,因為價錢實在太貴啦,而且我唔鍾意佢因爲有折頭就冇得儲飛行里數囉,因為我本身去嘅目的就係諗住可以儲埋里數。

等我順序講下對呢間餐廳嘅comment:

Carbonara