唔使等位,選擇食呢間。二人晚餐,百幾蚊,有湯有嘢飲,主食再加甜品。如果正常食量,一般女仔都夠飽,男仔的話可能差少少咁多。有人幫你拎埋位,方便過一般快餐店。 餐湯 - 有紅、白湯,各要一個,一個湯配有一件蒜茸包。包是放涼了的,不過仲係脆脆地的。原本我係紅湯愛好者,不過佢地啲紅湯真係麻麻,仲難飲過罐頭湯,雖然有湯渣,不過淨係得少少蕃茄加水嘅酸味,一啲其他蔬菜味都無。出奇地,唔多鐘意飲白湯嘅我,反而覺得佢嘅白湯好味,好香菇味,值得一推。凍檸茶,黎到已經落好糖漿,唔夠甜。不過我寧願唔夠甜,都好過有啲鋪頭勁甜。起碼健康啲。當然如果改為自己落糖會更好。主食 - 三文魚意粉 - 男友人食的,佢覺得味道尚可接受。份量唔算太多,女仔食應該夠,男人食可能未必夠飽。 我揀咗食 三文魚三明治(選了牛角包),味道正正常常。仲有甜品 - 雲尼拿雪糕一球。(可加錢轉心太軟+雪糕。)百多元,二人餐,算幾抵食,正常要求又想慳錢的好選擇。不過其他菜式係選擇少嘅。
唔使等位,選擇食呢間。

我揀咗食 三文魚三明治(選了牛角包),味道正正常常。

仲有甜品 - 雲尼拿雪糕一球。(可加錢轉心太軟+雪糕。)

2014-04-09
  • 白湯