2022-06-25 537 views
不嬲食開觀塘個間,經開牛頭角記得開左新分店,就過去食返個早餐暖下胃位於鴻圖道嘅新商廈要行樓梯上一層,裝修相當唔錯坐窗邊位,一坐低店員就比熱茶同QR code落單,揀左和朝食B餐,跟餐可以揀蕃茄汁或果汁(應該係Kagome)睇落好豐富,熱辣辣嘅烏冬一如既往地煙韌有口感,食到有蔥香,醬汁湯底亦唔會過份調味,豆腐上嘅薑蓉我好鐘意,薯泥亦好惹味,其他部份我覺得可改善:-玉子調味過甜-芝麻醬過多,想好好地食粟米同菜都唔得🥹早知我會叫佢分開裝/走芝麻醬-兩條多春魚過於乾身,令內裡苦味更顯著,如能喺魚身掃上醬汁會更好有蕃茄汁送埋,我覺得呢個早餐價錢好合理不過下次都係叫返烏冬啦!

位於鴻圖道嘅新商廈

要行樓梯上一層,裝修相當唔錯

-玉子調味過甜

有蕃茄汁送埋,我覺得呢個早餐價錢好合理
不過下次都係叫返烏冬啦!
2022-06-25
$45 (Breakfast)