2025-01-11 232 views
餐廳位於旺角通菜街,環境裝潢簡約,同時亦不失科學感。食客人流不絕,繁忙時間可能需要排一陣隊先可以內進,餐廳主打溫泉雞套餐和一些小食。分別叫了一個溫泉雞脾套餐和溫泉雞下庄餐,兩個套餐都會包括無味精靚湯、醬油小黃瓜、自選麵飯和飲品。無味精靚湯飲得出無味精,飲完唔會覺得口渴。醬油小黃瓜清甜多汁,清味蕾同時有開胃既作用。溫泉雞脾雞下庄似溫泉方式浸泡雞隻,雞肉肉質鮮嫩軟熟,骨頭已經處理左,食落淡淡肉,雞油脂香濃可口,雞皮色澤金黃,口感爽口彈牙。一共有提供三種不同口味既醬汁,分別係黑醬油、辣醬及薑蓉。香飯葱油千撈麵套餐加$5可以轉葱油千撈麵咖央多士多士兩邊都烤得香脆,咖央和牛油份量有誠意,其厚度與多士相若,十分邪惡,食落充滿滿足感。蒜香娃娃菜娃娃菜有炸蒜粒鋪在表面,有口感之餘,娃娃菜食落特別惹味。

無味精靚湯
飲得出無味精,飲完唔會覺得口渴。

醬油小黃瓜
清甜多汁,清味蕾同時有開胃既作用。

溫泉雞脾

雞下庄

一共有提供三種不同口味既醬汁,分別係黑醬油、辣醬及薑蓉。

香飯

葱油千撈麵
套餐加$5可以轉葱油千撈麵

咖央多士

蒜香娃娃菜
娃娃菜有炸蒜粒鋪在表面,有口感之餘,娃娃菜食落特別惹味。