2021-03-05 2090 views
今晚book 左枱,早了半小時入坐。竟然安排左入去一個好似密室嘅地方坐低。無位, 無法啦,訂左枱都無諗過畀張好點的枱客人,此其一!其二,坐的位置在佢地大projector screen 的喇叭下,仲要播緊外國Cooking 比賽,好嘈好多粗口所以不停嘟嘟聲,叫咗經理希望佢幫我轉位,佢話冇(其實有!)請佢調低電視聲音,佢話最細聲。叫完嘢食一陣,啲聲音都係好難頂,再問經理,佢就話因為出邊啲聲係靠呢個喇叭,我想問有幾多人落吧係為咗睇電視,個節目係咪真係咁重要,而且呢個經理完全冇做過野就咁say NO! 對唔住都要取消order 離開, 成晚都無胃口。好似我唔係客人咁,嚟咗咁多年,第一次受到咁嘅對待😔 番工已經好辛苦, 想食餐好的都咁難😭
今晚book 左枱,早了半小時入坐。
竟然安排左入去一個好似密室嘅地方坐低。
無位, 無法啦,訂左枱都無諗過畀張好點的枱客人,此其一!
請佢調低電視聲音,佢話最細聲。
成晚都無胃口。